Rampelys festivalen 2017

Workshop: Rampelys Generator

Workshop: Rampelys Generator med Mikkel Møystad og Fabian Hedenberg Lunde

I dag var vi på workshop i improteater med Mikkel Møystad og Fabian Hedenberg Lunde fra Ecstasy Impro. De møttes på teater-sommerleiren Splæshcamp og i 2015 vant de NM i teatersport. Mikkel og Fabian har show hver måned på Hendrix Ibsen i Oslo.

Rampelysfestivalen tilbyr i år en workshop i teaterimpro for festivalens deltagere. Dette er en helt ny satsing i Rampelys-sammenheng, og inngår i festivalpasset som blir gitt ut til alle deltagerne.

Improteater handler om å tørre å satse på seg selv og bygge hverandre opp samtidig som man har det gøy! Teaterformen er en kreativ arena hvor ”feiling” er bra. Dette er en ypperlig måte å komme seg ut av sin egen komfortsone og tørre å drite seg ut.

Workshopen begynte med ”bli kjent runden” hvor deltagerne dannet en sirkel og lekte bl.a navneleken for å bli kjent.

Instruktørene Mikkel og Fabian lærte deltagerne om improvisasjon. Ikke alle deltagerne hadde erfaring med dette. Etter hvert fikk deltagerne forskjellige improvisasjonsoppgaver av instruktørene. Kurset varte i 2 timer.

Instruktørene var veldig flinke og dette ble alt i alt en lærerik og spennende workshop! Tusen takk til Mikkel og Fabian!